Välkommen till kontohantering!

Viktigt meddelande! Just nu är det problem med att skapa studentkonto.

Just nu pågår backuparbete hos Ladok. Systemet förväntas åter vara tillgängligt 2019-01-16 03:05:00

Här kan du hantera dina kontoärenden. Läs noga igenom anvisningarna i varje steg i guiderna!

För att kontohanteringen ska fungera som avsett måste din webbläsare vara konfigurerad så att den tillåter cookies. Ytterligare information om vad cookies används till kan du läsa om här.


Glömt lösenord (endast student)

Har du glömt, tappat bort eller har lösenordet till ditt konto gått ut? Som student, följ anvisningarna i denna guide, för att få en PIN-kod skickad till dig, så att du kan återställa lösenordet, med hjälp av PIN-koden och ditt personnummer.


Återställ lösenord via PIN-kod (endast student)

Har du tagit emot en PIN-kod, via SMS, e-postmeddelande eller ett brev, för att återställa ditt lösenord? Som student, följ anvisningarna i denna guide.


Saknar användarid (endast student)

Har du glömt ditt användarid eller har ditt användarid inte levererats? Som student, följ anvisningarna i denna guide, för att få ditt användarid skickad till dig, med hjälp av ditt personnummer.


Logga in

Genom att logga in kan du se vilka uppgifter som utgör basen för ditt konto. Du kan också ändra vissa uppgifter, inställningar eller byta ditt lösenord (under förutsättning att du kan ditt nuvarande lösenord) Tjänsten är tillgänglig både för medarbetare och studenter.